Image
18 Januari 2022   |  © Hervé Bonnaud   |  Deel dit artikel:

Opnieuw richting Spanje!

Door het wegvallen van heel wat Wereldbekerwedstrijden en vijfsterrenconcoursen koos Niels net als vele andere Belgen ook dit jaar om het nieuwe jaar te starten op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Hij verscheen er afgelopen week tijdens de openingsweek aan de start met maar liefst 7 verschillende paarden met als hoofddoel rustig terug in het wedstrijdritme te komen, maar enkelen van hen wisten ook meteen voor een mooi resultaat te zorgen.

Zo was Niels met de Diamant de Semilly-dochter Diornella-D op zondag tijdens de CSI2* Grote Prijs een van de combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wisten zij uiteindelijk een mooie 11de plaats te behalen nadat ze onderweg een balkje uit de lepels zagen rollen.

Verder waren er ook enkele mooie resultaten voor onze zwarte ruin Matador, met wie Niels direct voor 3 foutloze rondes wist te zorgen. Tijdens de 1.45m Longines Rankingproef op vrijdag leverde hun foutloze 2de fase een 10de plaats op. Een dag later wist Niels bovendien opnieuw een 10de plaats te behalen tijdens de 1.45m Longines Rankingproef, maar ditmaal met Hespro Ryal K. Ze behoorden hier tot de 14 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage.

Tenslotte sprong ook Liarada S een goed concours tijdens deze eerste week onder de Spaanse zon. Zowel op donderdag als op vrijdag wisten zij namelijk voor een foutloze ronde te zorgen.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten