Image
19 Februari 2020   |  Deel dit artikel:

Mooi GP-debuut voor Nabeau Van Het Migroveld Z

Op vijfster niveau geraken is een ding, er ook effectief kunnen blijven is nog iets anders! Het is iets wat elke topruiter al aan den lijve ondervonden heeft. Om week na week te kunnen blijven meedraaien op het allerhoogste niveau moet je namelijk over voldoende GP-paarden kunnen beschikken, wat niet altijd een sinecure is. Maar die toekomstige GP-paarden moeten natuurlijk ook gevormd worden en de nodige ervaring kunnen opdoen en dat deed Niels afgelopen weekend in het Azelhof in Lier. 

Zo verscheen Niels er onder andere aan de start met Nabeau Van Het Migroveld Z, de zoon van Nabab de Rêve die sinds eind vorig jaar bij ons op stal kwam. Na een springfoutje tijdens de openingsdag en een 11de plaats op zaterdag zette Niels haar ook in tijdens de CSI2* GP! Ze bleven in de basisomloop foutloos en werden in hun eerste GP uiteindelijk mooi 9de nadat er in de barrage opnieuw een balkje uit de lepels viel. 

Maar ook met Diornella-D en de 7-jarige Nogana Van Het Peggershof werd het een meer dan geslaagd concours. Beide paarden sprongen 2 van de 3 rondes foutloos en wisten zich met een respectievelijk 9de en 12de plaats ook een keer in de prijzen te springen. 

Last but not least was er ook het debuut met Frenchy VDS, die we onlangs ter beschikking kregen van de familie van de Poel. Zij sprongen op zaterdag meteen naar een 11de plaats in de 1.40m rubriek.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten