Image
08 December 2020   |  Deel dit artikel:

Luca Van ’t Eigenlo 3de in de GP van Opglabbeek!

Nadat hij vorige week nog koos voor een nationaal concours dicht bij huis in het Azelhof in Lier trok Niels afgelopen weekend opnieuw de internationale tour op en reisde hij naar Opglabbeek voor een tweesterrenconcours in het Sentower Park.

Daarvoor rekende hij onder andere op Luca Van ’t Eigenlo en de dochter van Echo Van ‘t Spieveld sprong er opnieuw een sterk concours! Nadat Niels en Luca donderdag tijdens de openingsdag al goed startten met een 8ste plaats in de kwalificatierubriek en vrijdag 4de werden in de Longines Rankingproef volgde er op zondag ook een sterkte prestatie in de CSI2* GP! In een 11-koppige barrage wisten ze in 37.42 seconden de tweede snelste tijd neer te zetten, maar zagen ze helaas ook een balk uit de lepels vallen. Het leverde hen uiteindelijk wel een mooie 3de plaats op.

Wie ook de reis naar Limburg meemaakten waren Hadesh VDS en Nogana van het Peggershof. Beide paarden sprongen in de rubrieken voor de 7- en 8-jarige paarden drie dagen foutloos en wisten zich bovendien twee van de drie keer te klasseren. Zo werd Hadesh VDS zowel op zaterdag als op zondag 15de terwijl er voor Nogano van het Peggershof een 16de en een 17de plaats was.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten