Image
25 Januari 2022   |  © Hervé Bonnaud   |  Deel dit artikel:

Een vruchtbare tweede week in Spanje!

Na een goede start tijdens de openingsweek is ook de tweede week van de Mediterranean Equestrian in het Spaanse Oliva goed verlopen voor Niels en de 7 paarden die hij er aan de start bracht. Alleen toonden zij opnieuw hun kwaliteiten en wisten ze voor mooie en simpele nulrondes te zorgen!

Zo verscheen Niels tweemaal in de ring met de merrie Label d’Amour en tweemaal resulteerde dit in een mooie foutloze ronde. Op vrijdag bleven zij foutloos tijdens een 1.40m rubriek en op zondag tijden de slotdag wisten zij zich op de 19de plaats nog net te klasseren tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef.

Verder wist Niels ook voor twee foutloze rondes te zorgen met zowel Hespro Ryal K als met Liarada S en met Matador. Met Hespro Ryal K gebeurde dat tweemaal in een 1.40m rubriek en met zowel Liarada S als met Matador eenmaal in een 1.35m en eenmaal in een 1.40m rubriek.

Tijdens de openingsdag op donderdag tenslotte wist Niels met Diornella-D nog voor een 17de plaats te zorgen en dit tijdens de 1.45m hoge Longines Rankinkgproef.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten