Image
23 December 2018   |  Deel dit artikel:

Afscheid van Cas de Liberté

Vandaag is er een einde gekomen aan een heel mooi tijdperk. Het paard waarmee mijn topcarrière gestart is, zal vandaag een nieuwe amazone gelukkig maken. Dankzij Cas de Liberté heb ik niet alleen ontzettend veel geleerd maar ook veel prachtige momenten beleefd.

Ze kwam als 8-jarige bij ons op stal en won een half jaar later al de CSI3* Grote Prijs van Kapellen, gevolgd door de CSI4* Grote Prijs van Luik. Als 9-jarige debuteerde ze in de Wereldbeker van Mechelen, waar ze meteen tweede werd. Maar daar stopt het niet...

Ze won de CSI5* GP van Brussel, de CSI4* GP van Linz, werd Paard van het Jaar in 2016, sprong talrijke nulrondes voor de Belgische équipe en hielp ons land dit jaar nog aan de overwinning in de Nations Cup van Rotterdam. Daarnaast mocht ik dankzij Cas naar het EK in Göteborg en de WEG in Tryon. Twee evenementen die mij als sporter alleen maar beter en wijzer hebben gemaakt.

Bij deze wil ik niet alleen de eigenaars bedanken voor het vertrouwen in ons, maar ook ons hele team die dit alles heeft mogelijk gemaakt. Langs deze weg wens ik veel plezier en geluk aan de nieuwe eigenaren. Bedankt Cas!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten