Image
17 Juni 2018   |  http://lewb.be/resultats-selections/jumping/une-cascade-victoires-pour   |  Deel dit artikel:

Resultaten CSIO5* Sopot

In het Poolse Sopot waren het onze landgenoten die met hun Belgische paarden de zegen wisten binnen te halen na groot machtsvertoon in twee prachtige rondes. Tijdens de eerste ronde moest er enkel een tijdsfout worden aangerekend voor Niels met Cas de Liberté en één springfout voor Pieter Devos met Claire Z. Olivier Philippaerts met in het zadel H&M Ikker en teamgenoot Jérome Guery met zijn Garfield de Tiji des Templiers bleven foutloos tijdens deze ronde.
Tijdens de tweede ronde kregen de Belgen er nog acht strafpunten bij voor Philippaerts en vier voor Guery. Met een totaal van 13 strafpunten was de voorsprong op Olympisch kampioen Frankrijk zo groot dat Niels niet meer in actie hoefde te komen en ze de winst binnenhaalde.
Met deze overwinning in de Poolse landenwedstrijd, zetten onze landgenoten een ijzersterke reeks neer. In de twee vorige wedstrijden werden ze telkens derde. Daarmee klimt België naar de tweede plaats in het klassement, dat wordt aangevoerd door Zwitserland.


https://www.equibel.be/nl/2018/06/17/resultaten-csio5-sopot-pol-14-17-06-2018-winst-voor-belgie-in-longines-fei-nations-cup/

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten