Image
01 January 2018   |  Share this article:

Kerstjumping Mechelen: resultaten van formaat!

Tussen Kerst en Nieuwjaar vindt steeds Jumping Mechelen plaats. Niels heeft enkele opmerkelijke prestaties neergezet tijdens deze CSI5*. Zo werd hij in de 1m50 5 sterren KBC-Prijs knap 3de met Angel. Zeer blij met het resultaat beslist het duo het hier niet bij te laten en schrijven ze de ‘Prijs Stephex Stables’ even op hun naam met een onklopbare tijd van 31:70 sec.
Niels zegetocht is hierna nog niet gedaan want Gancia toont maar weer eens hoe snel ze is en wint de GP ‘Sport Vlaanderen’. Het is haar 3de Grote Prijs en tevens zesde zegen dit jaar. Niels:"Ik had op TV de rit van Christophe Vanderhasselt gezien en ik vond dat hij al erg snel ging. Toen hoorde ik dat de tijd telkens verbeterd werd. Ik wist dat ik kon winnen omdat Gancia nu eenmaal een supersnel paard is. Maar het moet altijd gereden worden en vandaag lukte alles perfect zoals ik het wou. Voor mij is deze overwinning mijn mooiste ooit in Mechelen, dit is zelfs mooier dan een ereplaats in de Wereldbeker."
Ook Cas legt een geweldig parcours af. Hij springt daarbij wel een balk uit de lepels en krijgt daarvoor 4 strafpunten.
Niels springt door deze prachtige resultaten zo voorbij Gregory Wathelet als beste Belg en staat nu op de 12de plaats in de Longines Rankings. Met andere woorden 2018 is zeer goed ingezet!


http://www.horseman.be/nl-BE/news/belgen-domineren-de-grote-prijs-van-mechelen-met-winst-voor-niels-bruynseels

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more